Renovac ramen & deuren
Onze Diensten

Renovac: bouw en renovatie onder één dak

Onze diensten

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan zoekt u een vakman om het hele project tot een goed einde te brengen. Renovac Ramen en Deuren bundelt meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten. Onze expertise garandeert uw droomhuis en de perfecte oplevering van uw project. En dat allemaal tegen de scherpste prijs!

Glas zetten

Afhankelijk van uw behoeften en smaak, werken wij met de glassoort van uw keuze. Naar uw wens installeren wij bijvoorbeeld Crepi glas in uw woning. Dit geharde figuurglas is in verschillende motieven verkrijgbaar. Met Crepi laat uw raam wél licht door, maar het biedt ook voldoende privacy. Ideaal voor in uw douchekabine, badkamerraam of voordeur. Mocht Crepi glas ooit breken, valt het in duizenden stukjes uit elkaar zonder scherpe punten. Naast Crepi kunt u ook bij ons terecht voor het zetten van HR++ glas. Dit biedt fantastische isolatie in uw woning, waardoor u er warmpjes bij zit en ook nog eens bespaart op uw energierekening.

Kunststof deuren en kozijnen

Kunststof kozijnen en deuren hebben tal van voordelen. Ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en isoleren warmte en geluid. Het materiaal is buitengewoon duurzaam, het gaat tot wel 50 jaar mee. Daarnaast is kunststof recyclebaar en zeer milieuvriendelijk. Vindt u het standaard witte kunststof niet mooi? Geen probleem, het materiaal is in allerlei kleuren en prints (zoals een houtnerf) te verkrijgen.

Aluminium deuren en kozijnen

Gaat u liever voor een industriële, moderne look? Dan zijn kozijnen en deuren van aluminium zeker iets voor u. Door het slanke materiaal geniet u van optimale lichtinval. Aluminium is zeer stevig en hoeft in de regel nooit vervangen te worden. Het is een prijzige, maar duurzame optie. De ramen en deuren zijn kleurvast, roesten niet en zijn erg onderhoudsvriendelijk. U hoeft ze alleen maar af en toe schoon te maken.

Dakramen, dakkapellen en serres

Altijd al meer licht op uw zolderetage gewild? Renovac Ramen en Deuren zet graag een water- en winddicht dakraam voor u. Het dakraam wordt professioneel afgewerkt door onze vakmensen zodat u er jaren niet meer naar om hoeft te kijken. Ook voor het zetten van dakkapellen of serres kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met professionele partners en wij treffen zelf alle uitvoeringen. Zo kunt u er dus voor kiezen om direct een heel nieuwe serre of dakkapel bij ons aan te schaffen, want in renovatie zijn wij gespecialiseerd.

Poorten en tuindeuren

Ook tuindeuren en poorten kennen voor ons geen geheimen. Wij zorgen dat uw thuis goed beveiligd is en dat uw poort goed is afgewerkt. Bij Renovac Ramen en Deuren vindt u altijd een poort die bij uw huis past.

Neem contact met ons op

Wilt u graag advies of meer informatie over welk materiaal u het beste kunt kiezen? Of weten wat de mogelijkheden zijn in uw huis? Bel of mail ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Adres

Huivelde 77 - 9240 Zele

Email

Telefoon

Enkele referenties

Ondertussen hebben we al 5 jaar onze ramen en deuren in PVC en nog steeds modern en vooral geen onderhoud meer!

Dirk & Els